Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Още 2 седмици приемат документи за кадрова служба към ВМС
Автор: Екип Varna24.bg 13:34 / 02.09.2008Коментари ()2529
© Varna24.bg
Отделение „Връзки с обществеността" в Щаба на Военноморските сили информира, че до 17 септември 2008 г. продължава приемането на документи на кандидати за кадрова военна служба в поделенията на ВМС.

Документите могат да се подават във Военно окръжие - Варна, регионален Военен сектор - Шумен и Регионален Военен сектор - Добрич.

За поделения от областите Варна и Добрич има 65, а за област Шумен 91 вакантни длъжности от специалностите: автоматчици, стрелци-зенитчици, сапьори, оператори, радиоразузнавачи, шофьори, механик-водачи, охранители, сигналчици, артилеристи, радиотелеграфисти, пожарникари, инструктори, завеждащи складове, готвачи и др.

Информация за изискванията към кандидатите за кадрова военна служба, както и необходимите документи за кандидатстване, може да се получи от военните окръжия и военните сектори по местоживеене. Документите се подават лично от кандидатите за войници (матроси) на кадрова военна служба.

По силата на приетото на 21 август 2008 г. постановление на Министерския съвет основната заплата на кадровите войници (матроси) е увеличена с 33%. Допълнителни възнаграждения се начисляват за: продължителна служба, придобита класна специалност, специфични условия на труд, заместване или съвместяване на длъжности и порциони пари. При нощни дежурства, занятия и др. на кадровите военнослужещи се осигуряват топла храна и ободряващи напитки или левовата им равностойност.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Oshte-2-sedmici-priemat-dokumenti-za-kadrova-sluzhba-kum-VMS-57535
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.