Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стартира записването за магистърската програма по софтуерно инженерство на Варненския Свободен Университет и Сирма Груп
Автор: Екип Varna24.bg 14:31 / 17.09.2008Коментари ()825
Студентите, желаещи да се обучават в магистърската програма по софтуерно инженерство на Варненския Свободен Университет „Черноризец Храбър" и Сирма Груп, вече могат да се запишат в университета. Записването ще продължи до 1 ноември 2008 г., като тогава ще е и първият учебен ден за студентите по програмата.

Учебното съдържание е продължение на знанията, придобити от студентите в бакалавърския курс, предлаган от техническите университети във Варна, София, Габрово и Русе. Специално внимание е обърнато на изграждането на умения за управление на IT проекти, което до сега не е застъпено в програмата на нито един от българските университети. Завършилите програмата ще могат да започнат веднага работа на най-високите нива в IT бизнеса, като за целта в изучаваните дисциплини са застъпени най-модерните IT и Web технологии.

Учебният план на магистърската програма отговаря на най-добрите международни практики. Студентите ще имат възможност да изучават последните новости от технологиите за управление на процесите за създаване на програмни продукти, а също и практически да демонстрират придобитите умения чрез пряко участие в реални проекти на Сирма Груп.

За повече информация относно магистърската програма, както и за записване, студентите могат да се обърнат към г-жа Красимира Манасиева във ВСУ или на тел. 052/359572.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Startira-zapisvaneto-za-magisturskata-programa-po-softuerno-inzhenerstvo-na-Varnenskiya-Svoboden-Universitet-i-Sirma-Grup-59495
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.