Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Показват непознатите възможности на местния туризъм
Автор: Екип Varna24.bg 13:16 / 23.09.2008Коментари ()866
Непознатите възможности на местния туризъм ще покажат на 30 септември във Варна общини от региона. Инициативата за първия у нас общински уъркшоп е на сдружението „Култура и туризъм на Българския Североизток", съобщи изпълнителният директор Петър Вълков.

Представители на Девня, Балчик, Суворово, Дългопол, Кранево, Бяла, Разград, Бургас и Търговище проведоха работна среща- семинар за определяне на акценти в предстоящото представяне и обсъдиха участията си в национални и международни туристически форуми.

Програмата на сдружението ще бъде обявена при откриването на обновения информационен център на бул. „Цар Освободител" 36. В последния ден на септември общините ще имат свое място за срещи и демонстрации в центъра и ще покажат на партньори и медии най-открояващите се местни забележителности. Ще могат да се видят автентични фолклорни изпълнения, демонстрации на занаятчийски техники, да се опитат специалитети по старинни рецепти и да се дегустират лимитирани марки вино.

Сдружението „Култура и туризъм на Българския Североизток" има вече 15 информационни центъра в региона, свързани в системата инфотур, уточни Петър Вълков.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Pokazvat-nepoznatite-vuzmozhnosti-na-mestniya-turizum-60082
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.