Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Петима пострадаха в катастрофи за ден
Автор: Екип Varna24.bg 13:47 / 23.12.2015Коментари ()711
© Varna24.bg
Петима пострадаха в катастрофи само за един ден, съобщиха от полицията. 

На 22 декември около 10:00ч., на кръстовището на бул. "Република и "Сливница", 34-годишен водач на л.а. "Опел" при извършване на ляв завой не пропуска и допуска ПТП с насрещно движещ се т.а. "Ситроен" Вследствие на ПТП-то е пострадала 32-годишна пътничка от л.а. Опел, която е получила контузия на гръбначен стълб, настанена е в болница, няма опасност за живота й.

Вчера около 14:10 ч., е получен сигнал за ПТП по пътя Варна - Добрич. На място автопатрулния екип установява, че 28-годишен водач на т.а. "Ситроен", поради неспазване на дистанция, блъска движещия се пред него л.а. "Мерцедес". Вследствие на ПТП-то водачът на т.а Ситроен е получил контузия на носа.

На 22.12., около 16:40 ч., по бул. "Сливница", малко преди отбивката за пазар "Младост", 29-годишна водачка на л.а. "Хонда» при маневра ляв завой отнема предимство и се блъска в движещ се в противоположна права посока л.а. БМВ. Вследствие на ПТП-то водачката на л.а. "Хонда" получава контузия на гръден кош, а пътничка в л.а. БМВ е получила контузия на лицето. Оказана им е медицинска помощ в болница и са освободени за домашно лечение.

На 22.12. т.г., около 20:40 ч. по стария път Варна - Шумен, преди с. Ветрино, 26-годишен водач на л.а. "Фолксваген" губи контрол над автомобила, излиза вдясно от пътното платно и се преобръща в земеделска нива. Вследствие на ПТП-то водачът е получил фрактура на крак и таз. Образувано е ДП.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Petima-postradaha-v-katastrofi-za-den-605998
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.