Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
1 514 свободни работни места в сферата на туризма са обявени във Варненско
Автор: Екип Varna24.bg 16:05 / 03.05.2016Коментари ()1346
© Вulfoto
На 30 март в град Варна се проведе специализирана трудова борса в сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството. Това съобщиха от Дирекция "Регионална служба по заетостта" - Варна. 

Дни преди стартирането на туристическия сезон - лято 2016 г. над 100 хотелиери и ресторантьори - представители на 47 фирми от бранша, участваха в трудовата борса в търсене на подходящи кадри за обектите, които ръководят. 

Те обявиха общо 1 514 свободни работни места за длъжностите: администратори, бармани, сервитьори, готвачи, помощник готвачи, сладкари, спасители, камериери, пиколо, озеленители и градинари, работници поддръжка и др. Специализираната трудова борса посетиха над 600 лица с подходяща квалификация от общините Варна, Аксаково и Белослав. 

Специалисти от Дирекция "Бюро по труда" - Варна оказаха методическа помощ и пряко съдействие на търсещите работа лица при изготвяне на автобиографии и молби. По традиция на трудовата борса бе обособен EURES щанд. На търсещите работа в чужбина бе предоставена информация за свободните работни места, обявени в Европейската мрежа за услуги и заетост - EURES.


https://www.varna24.bg/novini/varna/1-514-svobodni-rabotni-mesta-v-sferata-na-turizma-sa-obyaveni-vuv-Varnensko-637945
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.