Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Готвят деветия конкурс за жена предприемач и мениджър на годината
Автор: Екип Varna24.bg 13:42 / 10.11.2008Коментари ()721
В Асоциацията "Да съхраним жената" и Обществото на предприемчивите вече готвят деветото издание на конкурса жена - предприемач и жена - мениджър на годината. Събитето ще се състои на 29 ноември от 19 часа в ресторант "Хоризонт". Голямата награда от името на община Варна ще връчи лично кметът Кирил Йорданов. Очаква се да присъстват над 200 членове на асоциацията и гости, като се предвижда и богата развлекателна програма. Това дискутираха членовете на организационния комитет на поредното си заседание в края на седмицата. Съорганизатори са община Варна, Обществото на предприемчивите, Варненската туристическа камара, Ротари клуб "Галатея" и Варненската строителна камара.

Председател на журито тази година е проф. д-р Юлия Узунова, членове доц. д-р Надя Костова, Валентин Вълев и Мариана Ненова, а секретар е Таня Петранова. Заявки за участието в конкурса ще се приемат до 25 ноември, като първата среща с медиите ще бъде на пресконференция в община Варна на 27 ноември от 14 часа, съобщи председателят на Асоциацията Йорданка Ненчева. Ден преди това на 26 ноември в хотел "Аква" ще бъде презентацията на номинираните за тази година участнички в конкурса. Тогава ще бъде осъществена и първата им среща с представители на варненските медии, но победителите ще станат ясни едва вечерта на конкурса. Практиката на организаторите е името на първенците да бъде тайна до последния момент, като се залага силно на момента на изненадата, като дори победителите научават вечерта, че са отличени.

В продължение на девет години конкурсът непрекъснато се усъвършенства и развива, като се вливат и нови моменти, а радостта на обществото на предприемчивите е, че се включват все повече млади хора, което потвърждава, че българската жена има усет към новостите и смелост да се впусне самостоятелно в считаната до скоро мъжка територия на частния бизнес.

Конкурсът е едно от значимите събития в живота на морската столица непосредствено преди края на годината и светите Коледни и Новогодишни празници. Изненадите се запазват в тайна, която ще се разбули едва вечерта на 29 ноември и ще бъдат прелюдия към подготовката на юбилейното десето издание на конкурса догодина, допълни още г-жа Ненчева.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Gotvyat-devetiya-konkurs-za-zhena-predpriemach-i-menidzhur-na-godinata-65669
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.