Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стартира Коледната благотворителна кампания в помощ на децата на инвалиди и на загинали служители от МВР
Автор: Екип Varna24.bg 11:37 / 27.11.2008Коментари ()731
©
Средствата ще се набират на номер 1866 за абонатите на всички мобилни оператори и 090051866 за абонатите на БТК, изпращайки кратко съобщение или чрез обаждане на стойност 1.20 лв. (с ДДС), както и чрез онлайн системата за разплащане ePay от електронната страница на Благотворителната кампания http://www.mvr1866.bg/и ще бъдат разпределени между семействата на инвалидизирани и загинали по време на изпълнение на служебните си задължения служители от системата на МВР.

За реализирането на Коледната национална благотворителна кампания са подготвени 30-секунден видеоклип, радио спот и фотоколаж с участието на водещите на "Денят започва" по БНТ - Марин Маринов и Виктор Николаев, Николай Дойнов - водещ на "Календар" по Нова телевизия, водещите на предаването "Това го знае всяко хлапе" по bTV - Димитър Павлов и Деян Славчев /Део/ и Валентина Войкова - водеща на "Новините" по ТВ2. Продуцентът на инициативата Боян Томов обяви, че лицата на Коледната благотворителна кампания ще участват в разпределянето на набраните средства като гаранти за прозрачност и обективност.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Startira-Kolednata-blagotvoritelna-kampaniya-v-pomosht-na-decata-na-invalidi-i-na-zaginali-sluzhiteli-ot-MVR-67703
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.