Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ФМС дарява кухненски електро уреди за „Къщурката” на дневен дом „Св. Йоан Златоуст”
Автор: Екип Varna24.bg 13:47 / 03.12.2008Коментари ()1482
Готварска печка и котлони ще подарят членовете на Федерацията на младите социалисти - Варна на своите приятели от дневен дом "Св. Йоан Златоуст". Кухненските уреди ще дооборудват т.нар. „Къщурка", изградена в двора на дома със средства от бюджета на Община Варна.
Целта е чрез функционална и занимателна трудотерапия, младежите от дома да развият умения за самостоятелно обслужване и да придобият навици за ежедневието си.

Освен подаръка членовете на ФМС са подготвили и забавни минути за възпитаниците на дневния център.

През този месец Федерацията ще подреди и щанд в Двореца на културата и спорта - Варна за продажба на коледни сувенири. Символите на най-светлия празник са изработени по съвместен проект на ФМС и децата със зрителни увреждания към училище „Цар Иван Шишман" в кв. Аспарухово.

Средствата от продажбата ще бъдат използвани за закупуване на материали за работилницата в школото, в която се провеждат занимания по арт и трудотерапия.

Членовете на Федерацията обмислят още преди Коледа да зарадват социално слаби, възрастни и нуждаещи се варненци, с дарове, необходими за весело посрещане на празниците.



https://www.varna24.bg/novini/varna/FMS-daryava-kuhnenski-elektro-uredi-za-Kushturkata-na-dneven-dom-Sv-Ioan-Zlatoust-68445
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.