Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Музикантите на Костурица и хеви метъл легендите „УДО” гостуват в Каварна на Нова година
Автор: Екип Varna24.bg 10:52 / 05.12.2008Коментари ()889
Самостоятелната група „УДО" на вокалиста на немските хеви метъл легенди „Аксепт" Удо Диркшнайдер ще зарадва с изпълненията си жителите и гостите на Каварна на празничния концерт в Каварна за посрещането на Нова година. Това съобщи кметът на общината Цонко Цонев. Участие в концерта ще вземе и популярната сред поколения българи група „Сигнал". Около самото настъпване на 2009 година ще се извие традиционното „Дунавско хоро", след което на сцената ще излязат музикантите, с които работи световно известният сръбски режисьор Емир Костурица. Те ще поднесат на присъстващите комбинация от балкански фолклорни ритми, която стана тяхна запазена марка. За гостите са подготвени и кулинарни изненади. Поканените майстори ще изпекат десет агънца. Осигурен е и 1 тон вино. Водещи на шоуто ще бъдат Кофе Бабоне и Влади Въргала.

По думи на Цонев, в последните четири години новогодишните концерти на града са събирали публика от над 5 000 души и се очаква и този път да са не по-малко. Той уточни, че вероятно ще е значителен броят на гостите от други части на България и съседни страни, които ще бъдат привлечени от концерта, като концертният туризъм в Каварна вече се превръща в целогодишно явление.

Източник: Агенция "Фокус"



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Muzikantite-na-Kosturica-i-hevi-metul-legendite-UDO-gostuvat-v-Kavarna-na-Nova-godina-68695
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.