Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Учат първолаци на безопасно поведение
Автор: Екип Varna24.bg 10:14 / 11.12.2008Коментари ()639
На 15.12.2008 г. /понеделник/ от 15.00 ч. в актовата зала на ОУ "Г. С. Раковски" - Варна, пред деца от І клас ще бъде представен "Учебен календар - 2009", който съдържа рисунки и правила за безопасно поведение за най-малките ученици. Автор на тематичните рисунки е Александър Игнатов, ученик от ХІ клас на НУИ "Д. Христов" - Варна.

Календарът е подготвен от служители на ОД на МВР - Варна и дирекция "Превенции" - община Варна. Учебният календар ще достигне до всяко училище и всяка класна стая на ученици от І и ІІ клас в област Варна, като ще подпомогне работата на инспекторите от детска педагогическа стая с децата в рамките на програмата "Полицай в класната стая" по теми, свързани с усвояване на правила за безопасно поведение на улицата, в училище и у дома.

Представянето на учебния календар ще бъде осъществено от инспектор детска педагогическа стая и полицейски инспектор от ІІ РУ на МВР, обслужващи района на ОУ "Г.С. Раковски", в присъствието на представители на ОД на МВР - Варна и заместник кмета на община Варна - доц. д-р Христо Бозов.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Uchat-purvolaci-na-bezopasno-povedenie-69433
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.