Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
780 000 души са посетили спортно-развлекателните комплекси
Автор: Екип Varna24.bg 09:18 / 12.12.2008Коментари ()587
© Varna24.bg
През спортно-развлекателните комплекси във Варна са преминали 780 000 души, обяви кметът Кирил Йорданов. От общинската дирекция "Младежки дейности и спорт" поясниха, че става въпрос за всички жители и гости на града, посетили комплексите в "Младост", "Аспарухово" и Морската градина за времето от септември 2007 г. до началото на тази седмица.

Шефът на дирекцията Калинка Попстефанова съобщи за "Черно море", че до края на годината ще бъде готова и площадката за скейтърите в "Младост". Тя обаче най-вероятно ще бъде официално открита към края на април, тъй като боядисването й е по-специфично и изисква по-топло време. Догодина в комплекса ще има и 2 тенискорта, както и 2 клетки за скуош.

В началото на следващата година предстои да се извърши необходимото проектиране за сградата, където ще се помещават клубовете по авио-, авто- и корабомоделизъм. В подземието на сградата ще бъде оборудвано стрелбище. Амбицията ни е строителството на този център да приключи до края на годината, но той ще бъде готов вероятно в началото на 2010 г., допълни Калинка Попстефанова.

Източник: chernomore.bg


https://www.varna24.bg/novini/varna/780-000-dushi-sa-posetili-sportno-razvlekatelnite-kompleksi-69581
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.