Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бонбонена Коледа за децата в ПФОЕ Мол
Автор: Екип Varna24.bg 14:31 / 17.12.2008Коментари ()1043
С двучасово детско шоу ще зарадва малките варненци ПФОЕ Мол - малки коледари, музика, танци, акробати. Смях, изненади и веселие очакват малчуганите, които по време на празника ще получат и много подаръци - оригинални коледни сурвачки, книжки от книжарница „Сиела" и много бонбони. Празничните дни в ПФОЕ Мол започват от 19 декември, когато Дядо Коледа и Снежанка ще влязат за първи път в търговския център. От 19 до 23 декември в часовете от 17 до 20 ч. всяко дете може да се снима с добрия старец и неговата помощничка край елхата в ПФОЕ Мол и да получи подарък - своята коледна сурвачка.

По време на детското шоу на 21 декември ще бъде официално представена новата книга с детски приказки на младата варненска авторка Елена Владова - „Човекът, който въздишал". Това е третата книга на Елена. Тя съдържа пет приказки, които не са свързани помежду си. Вдъхновена от ежедневната си работа във Варненския Куклен Театър, младата авторка е свързала личните си преживявания с красивите детски фантазии и надежди. Художник на илюстрациите е Теменуга Станчева, художник-сценограф в Държавен куклен театър - Варна. По време на празника малките гости на ПФОЕ Мол ще могат да си купят книжката на Елена Владова и да получат личен автограф от нея.

По традиция на Коледа, когато всеки се опитва да донесе добрина на нуждаещите се, организаторите са помислили и за тези деца и млади хора, които не биха могли да посетят търговския център, за да се повеселят. ПФОЕ Мол се включи официално в благотворителната кампания под мотото „Да събудим хората в будна кома", инициирана от Столична община и добила огромна подкрепа! В близост до двата входа на търговския център са поставени специални дисплеи и кутии за дарения, за да могат и клиентите на ПФОЕ Мол да бъдат съпричастни с тази благородна кауза. Освен това, фотографът, ангажиран да зарадва децата със снимки с Дядо Коледа и Снежанка, ще предостави 10% от всички плащания в подкрепа на инициативата. Събраните средства ще подпомогнат: Елвира Керемян, 28г., Николай Банков, 7г., Кристиян Иванов, 17г., Ивайло Стефанов, 24 год., Михаела Нацева - 26 год.

 



https://www.varna24.bg/novini/varna/Bonbonena-Koleda-za-decata-v-PFOE-Mol-70295
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.