Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Искат нови пилони за знамена пред общината
Автор: Екип Varna24.bg 17:51 / 18.02.2009Коментари ()737
© Varna24.bg
Да бъдат определени нови представителни места за монтаж на пилони за националното знаме пред общината, поиска на днешната сесия на Общинския съвет Стелиян Севастиянов от СДС. По думите му националните символи пред сградата на общинската администрация не са представени достатъчно добре.

Местните депутати обаче решиха, преди да бъде гласувано в пленарната зала, предложението да бъде обсъдено на заседание на постоянната комисия по архитектура. За целта бе възложено кметската администрация да изготви проект за нови места за пилони и да изчисли финансовите параметри за реализацията им.

Сред предложените 14 нови точки в дневния ред на съветниците бе и идеята на съветника Ивайло Митковски от ДСБ площадът пред Кукления театър да бъде кръстен на покойния Данаил Райков, художник и сценограф на знаменития театрален състав "Щурче". Съветниците обаче отложиха решението за следващата сесия, за да бъде обсъдено от комисията по наименования.

В отговор на питане от съветника Цанко Цветанов кметът Кирил Йорданов обясни, че Агенцията за икономическо развитие напуска помещенията, които е ползвала в продължение на 9 години, тъй като договорът й с общината е изтекъл.

Източник: chernomore.bg


https://www.varna24.bg/novini/varna/Iskat-novi-piloni-za-znamena-pred-obshtinata-77868
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.