Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ФМС и деца с увреждания отварят щанд с авторски мартеници
Автор: Екип Varna24.bg 13:58 / 24.02.2009Коментари ()713
"Баба Марта носи добрини на хората" е мотото на акцията, с която Федерацията на младите социалисти за втора година ще посрещне предстоящия в края на седмицата празник 1 март. Още в началото на годината социални заведения в града получиха от ФМС необходимите материали за изработка на българските символи за здраве.

Авторските мартенички, изработени от деца и младежи с увреждания от училището за деца с нарушено зрение „Д-р Иван Шишманов", Дневен център „Йоан Златоуст" и Център за психично здраве - Варна, ще бъдат изложени на специален щанд в градинката на Севастопол.

Благотворителната инициатива отново има за цел да помогне на възпитаниците на социалните центрове с материали и консумативи, необходими за заниманията им в часовете по трудо и арт терапия, както и за успешната им интеграция в обществото.

Миналата година Федерацията на младите социалисти - Варна, посвети целия месец март на социалните дейности, като върна набраните от продажбите средства от акцията „Баба Марта носи добрини на хората" под формата на нужна техника и др. в социални заведения в града.



https://www.varna24.bg/novini/varna/FMS-i-deca-s-uvrezhdaniya-otvaryat-shtand-s-avtorski-martenici-78724
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.