Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
5 дни в ареста за младеж трошил автобус и бил шофьор на градския транспорт
Автор: Екип Varna24.bg 16:22 / 27.02.2009Коментари ()1079
© Varna24.bg
За проява на дребно хулиганство Районният съд във Варна наложи административно наказание "задържане в поделенията на МВР" на 22-годишния Коста Йорданов. Задържането е по Указа за борба с дребно хулиганство за срок от 5 денонощия. В нетрезво състояние тази сутрин около 9 ч. младежът пътувал в автобус на фирма "Транстриумф" по линия №148. Той демонстрирал грубо и неприлично поведение пред пътуващите с градския транспорт, като в района на спирка КАТ буйствал и строшил горно отваряемо стъкло на автобуса. Докато пристигнали полицаи за съставяне на протокол за инцидента, пътниците били изведени и прехвърлени в друг автобус на фирмата. Йорданов също се опитал да напусне автобуса, преди да дойдат служителите на реда, като нападнал водача на рейса.

Пред съда 22-годишният Коста Йорданов не прояви критичност към поведението си. Съдебният състав разпореди материалите по делото да бъдат предадени на ВРП с оглед съдържащи се данни за престъпление от общ характер по чл. 216 ал.1 от НК (унищожаване и повреждане на чужда вещ).

Решението на съда влиза в сила веднага и не подлежи на обжалване.


https://www.varna24.bg/novini/varna/5-dni-v-aresta-za-mladezh-troshil-avtobus-i-bil-shofyor-na-gradskiya-transport-79287
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.