Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
БСП “Младост” стартира програма “Младост за всеки”
Автор: Екип Varna24.bg 14:02 / 06.03.2009Коментари ()562
"Младост за всеки" е най-новият проект на БСП в район "Младост", съобщи председателят на организацията Мария Тодорова. Инициативата включва ежеседмични безплатни тренировки по каланетика, уроци по народни танци, както и спортни мероприятия. В тях могат да се включат всички желаещи, независимо дали са членове на партията или не. Като допълнителен бонус за майките, които желаят да се включат в програмата, от ръководството на РС на БСП се ангажират да осигурят специалисти, които да се грижат и забавляват децата им докато текат тренировките.

Официално стартът на програмата ще бъде даден на дамския празник 8 март. Ръководството на БСП в района е поканило повече от 200 души на първата сбирка. Тя ще започне с нашенско хоро, уточни Тодорова.

Събитието ще бъде предавано с жива връзка в Брюксел, в централата на ПЕС /Партия на европейските социалисти/. Празникът ще бъде използван и за популяризиране на Манифеста на ПЕС за равенството между половете.

Освен развлекателните мероприятия в клуба на БСП в "Младост" ще бъдат организирани срещи и публични обсъждания по различни актуални теми от живота на Варна и варненци. Графикът за тях в момента се работи.



https://www.varna24.bg/novini/varna/BSP-Mladost-startira-programa-Mladost-za-vseki-80116
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.