Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Верига магазини подарява лаптопи с безжичен интернет на варненци
Автор: Екип Varna24.bg 11:08 / 02.04.2009Коментари ()940
Промоция започна в супермаркети Пикадили вчера. До 20-ти април клиентите на супермаркети Пикадили, със сметка над 50 лв., ще имат възможност да спечелят лаптоп с безжичен интернет и безплатен месечен трафик, като участват в специално организирана томбола. Подаракът е съобразен с нарастващото желанието на хората да работят на открито при настъпването на пролетта. Другата награда за късметлиите, участвали в томболата, е, огромно пет-килограмово шоколадово яйце.

Имената на печелившите ще се обявяват всеки ден от 6-ти април на уебсайта на Пикадили www.piccadilly.bg

"Ние, екипът на Пикадили, приемаме най-светлия християнски празник Великден за празник на семейството и се стремим да го направим още по-тържествен и красив, като предложим на клиентите си всичко необходимо за празничните дни." каза Александър Чампаревич, изпълнителен директор на Пикадили.

В дните преди Великден посетителите на Пикадили ще могат да открият голямо разнообразие от традиционните великденски ястия - луксозни козунаци, прясно агнешко месо, многобройни шоколадови лакомства, както и богат избор от бои за яйца и декоративна украса.

 



https://www.varna24.bg/novini/varna/Veriga-magazini-podaryava-laptopi-s-bezzhichen-internet-na-varnenci-84109
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.