Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Задържаха общо шестима души с наркотици във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:20 / 27.04.2009Коментари ()685
© Varna24.bg
При проведена специализирана полицейска операция от служители на сектор "Криминална полиция" при ОД МВР Варна са задържани четири лица, съобщиха от ОДП Варна. В момент на разпространение на наркотични вещества на паркинга на МОЛ Варна в лек автомобил "БМВ" с търговищка регистрация са задържани К.Н. /30/ и Т.И. /26/ и двамата от Варна. При претърсване в първото лице и автомобила са намерени и иззети 4,8 грама кокаин. Срещу К.Н. е образувано досъдебно производство, повдигнато му е обвинение по чл. 354А от НК. Задържан е за 72 часа в ареста на ОСС Варна.

При друга проверка на таксиметров автомобил с варненска регистрация от купето е иззето хартиено пакетче с бяло прахообразно вещество. За 24 часа е задържан водачът на автомобила - Е.Т. /32/от Варна, срещу когото е образувано досъдебно производство. Количеството и вида на наркотиците се установяват.

При личен обиск на 17 - годишен ученик са намерени и иззети две полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество - амфетаминопроизводни с тегло 0,76 грама и тревна маса - марихуана с тегло 0,56 грама. Материалите по всички случаи са докладвани на ВОП.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Zadurzhaha-obshto-shestima-dushi-s-narkotici-vuv-Varna-87940
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.