5-годишно дете от Вълчи дол стана "Мини мис България"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
08:58 / 18.01.2012
5233
5-годишната Рая Донева от Вълчи Дол стана "Мини мис България 2011" във възрастовата група за най-малките участници - до 6 години в конкурса за таланти на актрисата Илияна Балийска - "Мини Мис и Мини Мистър".

Малката чаровница спечели първото място в гала конкурса, като конкуренция й бяха 18 други деца от цяла България. Единствената представителка от Варненска област впечатли журито с изпълнение на приказката "Работна мецана" от Леда Милева, изигравайки сама ролите на всички герои. Преди да стигне до финалния кръг, Рая премина още два етапа - регионален и национален, в които също се представи с приказки. При научаването им са й помагали родителите. Други любими занимания на Рая са да съчинява гатанки и приказки.

Детското шоу "Мини мис и мини мистър България" на актрисата Илияна Балийска се провежда от 13 г. Победители в него през годините са били сценичната партньорка на Миро - Дивна, стигналия до финала в "X Factor" - Богомил, както и победителката в "Гласът На България" - Стелияна Христова.


Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).