770 лева за романтичен "Свети Валентин" в Париж

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:20 / 23.01.2012
732
Офертите за отбелязване на деня на влюбените Свети Валентин варират в диапазона от 48 лв. за една нощувка за двама в Троянския балкан до 770 лв. за три нощувки и четири дни в Париж при пътуване със самолет в тризвезден хотел, установи проверка. Привнесеният у нас празник на любовта е отличното време за използване на последните зимни разпродажби, за да бъде направен подарък, а в същото време по отношение на пътуванията и у нас, и в чужбина, това е нисък сезон. Затова цените за настаняване и пътуване със самолет са много изгодни.

У нас с оферти се прескачат не само големите зимни курорти, но и къщите за гости в романтични селища из България, които са сгушени в планини, на брега на някой водоем или на морето.

Цените по курортите са между 60 и 430 лв. за две-три нощувки. За 120 лв. се настанявате в тризвезден хотел със закрит басейн и с включени в цената закуски. На Витоша обаче, в обновен хотел с гледка прекарвате същото време за 130 лв. Най-скъпата оферта от 430 лв. е за петзвезден лукс в апартамент в хотел в сърцето на Банско за три нощувки. Най-често се срещат оферти между 55 и 80 лв. на вечер, като активни са и етнографските селища, които почти винаги обещават жив огън в камини в стаите.

Туроператори се надпреварват и в предлагането на две и три нощувки в градовете символи на любовта: Париж, Венеция, Верона и Виена. Най-често предложенията са за пътуване със самолет, като в цената е включена романтична вечеря, разходка с лодка - за Париж и Венеция. Цените варират от 179 евро на човек във Виена за две нощувки в четиризвезден хотел и самолетен билет (България еър в момента дава цена на билет, който е по-изгоден от автобусния), до 770 лв. отново с пътуване по въздуха в Париж.

Във Венеция плащате 136 евро за двама за три нощувки в тризвезден хотел, но без транспорт до там. Офертата всъщност е за хотел до автобусна спирка, откъдето можете да стигнете до Венеция. Ако не искате да ползвате самолет, отидете до Турция. Там за четири дни и две нощувки ще платите 155 лв. на човек. Празникът в Гърция започва от 136 лв. за две нощувки в Халкидики.

Все повече двойки обаче взаимно си подаряват ваучери с отстъпки между 70 и 90% от сайтовете за групова търговия. Най-актуални са масажите, а на второ място се подарява лазерна епилация.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Антикорупционната комисия и прокуратурата проверяват кмета на Общ...
Втора статуя в Големия канал на Хераклея Синтика!
Румен Радев наложи вето на промените в Гражданския процесуален ко...
Колко пари трябва да имаме спестени, ако искаме да си купим имот ...
Имитиращите продукти по щандовете в магазините намаляват, но се у...
Димитър Главчев: Има надграждане на елементи от процесите на подг...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).