Актуална пътна обстановка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:48 / 26.12.2008
749
Пътните настилки в страната са преобладаващо заснежени, а по високите и открити места има заледени пътни участъци, които се опесъчават. Въведени са следните ограничения: товарните автомобили да са без ремаркета и полуремаркета през прохода „Петрохан" и пътищата Батак-Доспат и Котел-Омуртаг. Товарните автомобили да са без ремаркета и полуремаркета през прохода „Шипка" и „Петрохан".

Опасност от падащи камъни има в Искърското и Кресненско дефиле, по пътя София - Самоков, Мездра - Ботевград, Асеновград - Смолян, Югово - Лъки, Кричим - Девин и в района на Козница.

Затворени са проходите Троян-Кърнаре, Етрополе - Златица, Твърдица - Елена, Арабаконак, Етрополе-Тетевен, Чибаовци-Свидня. Ремонтни работи се извършват по пътя София - Плевен, Пловдив - Пещера, Полски Тръмбеш - Свищов, Мизия - Оряхово, Скравена - Ботевград и Търговище - Разград.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Тошко Йорданов повежда листите на "Има такъв народ" във Варна
Европейката комисия отпуска спешно близо 11 млн. евро за българск...
Изследване на " Галъп": Говори се, че българинът е русофил на фон...
Бойко Борисов: Кметовете са в листите, за да покажем, че ГЕРБ иск...
Колко им струва на комплексарите да се сдобият с уникален номер н...
Пеевски: Николоски незабавно да бъде обявен за персона нон грата!...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).