Антон Хекимян ли ще е предложението на ГЕРБ за кмет на София?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:47 / 25.09.2023
818
Днес се очаква лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да обяви така чаканото име за кандидат за кмет на София. Все повече започва да се коментира фигурата на бившия директор "Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV Антон Хекимян за този пост. 

Припомняме, че в събота от bTV официално съобщиха, че Антон Хекимян напуска, защото е решил да поеме по нов професионален път. По-късно телевизионерът коментира напускането си в социалната мрежа Facebook:

През вече далечната 2004 година започнах в БТВ като стажант. Тогава бях на 20 години. За 19 години разбрах какво е да си посветен на журналистиката, да обичаш хората, с които те среща съдбата и да се учиш от живота на истинските хора.

Извървях дълъг път и съм благодарен на колегите, които са ме подкрепяли в първите ми стъпки и на всички хора, които повярваха в мен.

Щастлив съм, че се участвах в това пътешествие. Битки, победи, радости, смях, незабравими герои, понякога сълзи, но никога съжаление. БТВ ме научи на дисциплина!

Да работиш с професионалистите в БТВ НОВИНИТЕ е привилегия и аз винаги съм ценил усилието на всеки един човек в екипа си.Научен съм, че трябва да се дава шанс и се радвам, че успях да дам път на много млади хора да творят и на много колеги да намерят още предизвикателства в работата си.

Битката за истината трябва да се води на всички нива - независимо от длъжността, която заемаш или професията, която практикуваш. А журналистите са онези хора в нашето общество, които следват принципа на истината безусловно.

Не мога да скрия, че решението да поема в друга посока е изключително трудно. Но всеки, който ме познава истински, е наясно, че обичам предизвикателствата и не се страхувам.

Докато пиша тези думи през съзнанието ми преминават лицата на любимите ми колеги и приятели в БТВ - сърцето ми е пълно. Благодаря!

Дали именно Антон Хекимян стои зад предложението на ГЕРБ за кмет на София - предстои да разберем. Днес в 10 часа ГЕРБ ще регистрира кандидата си за кмет на София в ОИК.

Очаквайте подробности!

Виж коментарите (0)

Още по темата (650):
21.10.2024 Шофирайте с повишено внимание – повече ще са децата по улиците във Варна
21.10.2024 Станаха ясни резултатите от изборите за кмет на "Одесос" и "Приморски"
20.10.2024 Рекордно ниска активност във Варна: Едва 11,15% гласуваха за нови кметове на районите "Одесос" и "Приморски"
20.10.2024 Mалко над осем процента от варненци са гласували в двата района на частичните местни избори
20.10.2024 Благомир Коцев: Варна се нуждае от активни и ангажирани кметове по райони
20.10.2024 Едва 3% варненци са гласували до този момент
Още новини от Национални новини:
Проф. Драганов: България има нужда от антидъмпингово законодателс...
Министърът Мундров лично провери инсталирането на софтуера на маш...
Новите функции на приложението "еЗдраве"
На маса похарчихме над 5.2 млрд. лева за година – сметки в рестор...
Доц. Григор Сарийски: Цените на горивата вървят с известно закъсн...
Правителството обсъжда утре дали минималната работна заплата да б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).