Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Билд": Евтино и весело е на БГ Черноморието
Автор: Екип Varna24.bg 10:36 / 06.05.2013Коментари (0)742
© Varna24.bg
Слънчев бряг и Златни пясъци са препоръчителни морски курорти за туристите, обичащи бурния живот и безкрайния купон на най-добрата цена, пише германският "Билд" в статия, цитирана от БГНЕС. Вестникът коментира данни въз основа на проучване на американския интернет портал "Price for Travel", разгледало под лупа цените на най-добрите предложения за едноседмична почивка в тризвезден хотел в европейските морски курорти, при това в разгара на летния туристически сезон.

От решаващо значение са също цените на храна и напитки, както и положителните отзиви за курортите, но проучването не отчита като фактор цената на самолетните полети до избраната дестинация.

За постоянния шум и веселие на "прословутите" Златни пясъци са отговорни многото хотели, пансиони и останалите опции за настаняване, които успяват да излязат на печалба заради предлаганите ниски цени за настаняване, сочи проучването.

Слънчев бряг също не изоставя, който със своите около 1000 хотели и други възможности за настаняване и 10-километрова плажна ивица от години е атрактивна дестинация за търсещите най-добрата оферта купонджии.

Българските курорти обаче ще трябва да се конкурират с набиращи популярност дестинации на Балканите, като например черногорското градче Улцин. То разполага с най-дългият плаж на източната част на Адриатика - 14-киломентровата Велика Плаза, а в сравнение със съседна Хърватия там има доста по-малко туристи. Но районът придобива все по-голяма популярност и няма още дълго да бъде подминато от масовият туризъм, подчертават от "Price for Travel". Същото се отнася и за Саранда в Албания. Курортът разполага с прекрасен залив, палми и пясък, и бавно, но сигурно става все по-популярно, въпреки че все още е далеч от съзнанието на масовия турист. Това може да се дължи и на факта, че няма много евтини полети до Албания, но това не би трябвало да бъде голям проблем, тъй като Саранда се намира едва на три километра от о-в. Корфу, пише още немският вестник.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Природни стихии
Борба за влияние в Близкия Изток
Процедурата за избор на нов главен прокурор
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: