Бойко Борисов: Кметовете са в листите, за да покажем, че ГЕРБ иска, може и ще управлява

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:30
368
Решихме и направихме анализ от резултатите от предишните избори. Това, което в момента се случва в страната и разбира се, провокирани от желанието да предложим на българската общественост нещо, което предложихме през 2009-та, когато от раз ни избираха да управляваме, с голямо мнозинство. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Самоков, който се срещна със симпатизанти.

"Кметовете са в листите, за да покажем, че ГЕРБ иска, може и ще управлява в името на хората", заяви Борисов във връзка с поставянето на някой от най-ключовите кметове на ГЕРБ на лидерски позиции в листите за предстоящите избори.

"Сложихме кметовете не само заради доброто им представяне, но местната власт пряко зависи от централната. Можем да гарантираме, че най-малкото това, което е подадено като проекти, ще бъде свършено", каза още той.

Лидерът на ГЕРБ коментира, че основните приоритетите на коалицията ще бъдат свързани миграционния натиск, сигурността, образованието и инфраструктурата.

"Тази кампания ще правим две неща, в които сме доказани най-силни. Това е сигурността. Виждате цели държави се разсипват, Шенген се разсипва, граници се разсипва. Балканският път беше затворен от нашето правителство. В Белия дом ни дадоха за пример, в Брюксел ни дадоха за пример, Великобритания ни даде за пример.

Българите, ако не заложат на ГЕРБ, а продължат с експериментите, релокацията ще започне. Белгия, Германия, Нидерландия ще затворят границите и ще ги върнат в България и Гърция. Гърция има острови къде да ги сложи, ние нямаме.

Преди ЕС плащаше и за България на Турция заради нелегалната миграция, сега всеки ден по 1 млн. си плащаме на България на Турция.

България е разграден двор последните четири години, колко момчета загинаха, некадърни началници. Това е тема номер едно.

Второ нещо, което ГЕРБ е направил, всичко, което направихме за училище като финансиране, като програми, не мога да го изброя. За това Краси Вълчев и Томислав ще водят тези панели.

Върху това ще градим всичко останало. Това ще правим", обясни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отговори и на критиките за зависимост към ДПС: "Говорят зависими сме били. От кого? Аз съм само от Господ зависим. Да, работим с ДПС добре, преди работехме с Доган добре.

Новините почват и свършват с Пеевски. Нашите ще започват и свършват с образование, саниране, инфраструктура.

Зависим може да бъде само този, който е слаб. Ще работим с всички, които поставят България на първо място", поясни Борисов.

И продължи: "Не сатанизираме никого, има си избиратели, които да избират".

Виж коментарите (0)

Още по темата (403):
23.09.2024 Социологът Юрий Асланов: Ваня Григорова няма да бъде единствената, която ще предяви претенции за наследството на БСП
23.09.2024 Тошко Йорданов повежда листите на "Има такъв народ" във Варна
23.09.2024 Изследване на " Галъп": Говори се, че българинът е русофил на фона на други европейски страни, но по-скоро е германофил
23.09.2024 Политическият пъзел в Благоевградска област става все по-заплетен! Ето кои са водачи на листи са ясни
23.09.2024 Психолог: Реално доверие се печели, когато слушаш, а не когато доминираш в разказа
23.09.2024 Ваня Григорова обяви голяма новина за политическото си бъдеще
Още новини от Национални новини:
Социологът Юрий Асланов: Ваня Григорова няма да бъде единствената...
Въшният ни министър обсъди отпадането на визите за българите, път...
БНБ обясни как да познаем фалшивата банкнота от 100 лева, която в...
Тошко Йорданов повежда листите на "Има такъв народ" във Варна
Европейката комисия отпуска спешно близо 11 млн. евро за българск...
Изследване на " Галъп": Говори се, че българинът е русофил на фон...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).