Бойко Борисов: Масово образованието не е на ниво

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (38)
13:26 / 01.10.2012
867
Масово образованието не е на нивото, на което ни се иска. Преподавателите трябва да мислят повече по този въпрос. Всички, които завършват и идват или в държавата, или в частните компании - пропуските в образованието стават пропуски в работата и в реализирането на проекти.

Това заяви премиерът Бойко Борисов, който участва в церемонията по откриването на академичната година на Софийския университет "Свети Климент Охридски".

Половин Европа се тресе в рецесия, другата половина очаква да влезе в рецесия, каза Борисов. Той пожела на студентите много здраве и късмет и да учат много.

Той се обърна към студентите: "Сега, когато вие идвате на училище, виждате градинките, цветята, булевардите и отвсякъде можете да дойдете с метро. Ние сме, за да приведем това в изпълнение".

Не може в XXI век ние да спорим - трябва ли да има магистрали, или не. В другите европейски държави хората казват вече - стига магистрали, ще строим жп линии, защото е по-екологично. Ако е било лесно да се построят тези седем магистрали, за които говорим, до сега да са ги построили предните управляващи. Те са коствали усилия на много хора - не само строители, а и тези, които са ги проектирали; тези, които осигуряват финансиране, каза Борисов.

Източник: в. Стандарт


Виж коментарите (38)
Още новини от Национални новини:
Екатерина Захариева: Осъзнавам отговорността 
Гуцанов за ресора на българския еврокомисар: Надявахме се енергет...
Атанас Запрянов ще участва в среща с други министри на отбраната ...
Нов вариант на COVID-19 се разпространява с пълна сила в Европа, ...
Източногерманец: Опитахме да избягаме през България, но ахтополск...
Икономически съветник в БСК: Почти 1 млн. души получават пари на ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).