Бойко Борисов: Управляващите ще ни докарат до фалит!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (10)
14:17 / 17.12.2013
1694
"Кога Йовчев и Писанчев ще извикат Станишев и Местан на разпит? Те трябва да спрат да подслушват опозицията". Това каза експремиерът Бойко Борисов в Пловдив, след като присъства на откриването на новата детска градина "Котаракът в чизми" в район "Южен". Думите му бяха отправени към правителството, министъра на МВР Цветлин Йовчев, шефа на ДАНС Владимир Писанчев, председателите на БСП Сергей Станишев и на ДПС Лютви Местан, предаде кореспондентът на Varna24.bg от Пловдив.
 
"Местан каза, че ще излизат и други записи, той откъде знае. От прокуратурата да го разпитат откъде знае. Кой от ДАНС отива и му докладва?", коментира Борисов, при откриването на най-модерната детска градина в България, в пловдивския квартал "Южен" (снимки от откриването можете да видите в галерията).

По отношение на управлението на правителството в момента бившият премиер коментира, че от него не може да се очаква нищо друго освен харчене на пари, задълбаване на кризата, фалит на държавата.

"Когато ГЕРБ е на власт, има строителство. Сега управляващите ще доведат България до фалит. Българите да избират от детските градини и магистралите до фалит на държавата. Неслучайно българите сме толкова разделени", каза също лидерът на ГЕРБ.

Борисов изрази предположение, че ще има депутати, които да напуснат БСП и ДПС и не е малка вероятността да се присъединят към ГЕРБ.

Експремиерът на България не подмина и темата за църквата.

"Аз вярвам в църквата, вярвам в нашата религия и съм убеден, че дори да имат някъде проблеми, както в Троянския манастир, те ще се решат. Църквата, религията, християнството ще пребъдат", завърши Борисов.

Виж коментарите (10)

Още по темата (382):
28.06.2014 Борисов: Кабинетът да каже: "Провалихме се, спасете държавата"
14.06.2014 Оставка в сряда и избори наесен?
14.06.2014 Варна излиза на протест срещу правителството
14.06.2014 Една година протести срещу кабинета "Орешарски"
14.06.2014 Варна ще отбележи 1 г. от началото на масовите протести срещу
правителството
13.06.2014 Утре Варна ще отбележи 1 г. от началото на масовите протести срещу правителството
Още новини от Национални новини:
Голяма фирма сама изтегли опасен продукт от пазара у нас
Днес изпращаме последния летен ден, утре идва астрономическата ес...
След проверки затвориха повече от 30 ресторанта по морето
Как да не се опарим от имотната мафия?
Интензивен трафик в страната в първия от трите почивни дни
Кметът на Минерални бани и синът му остават в ареста


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).