Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов пак влезе в болница
Автор: Екип Varna24.bg 16:54 / 03.03.2013Коментари (16)1607
© Varna24
Премиерът в оставка Бойко Борисов е приет отново в правителствена болница "Лозенец". Това съобщи за Агенция "Фокус" директорът на болница "Лозенец" проф. д-р Любомир Спасов. Борисов е приет малко след 13.00 часа в правителствена болница в "Лозенец". Постъпил е с високи стойности на кръвното налягане, обща отпадналост, общо неразположение. В момента е на системи, каза д-р Спасов.

"Наблюдаваме го, кръвното налягане е все още високо, но предполагам, че ще го нормализираме. Все още са минали само няколко часа, откакто е постъпил", каза д-р Спасов.
На 25 февруари, понеделник, Борисов постъпи в правителствена болница, с високо кръвно. Същия ден той присъства на връчването на мандата за съставяне на правителство от президента Росен Плевнелиев по обед в Президентството, където даде брифинг за медиите, а в болницата постъпи около 17,30 часа вечерта. Заради заболяването му бе отлагано на два пъти заседанието на правителството в оставка в сряда и в четвъртък. Борисов бе изписан в четвъртък следобяд от болницата и в петък присъства на правителственото заседание.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Пожелавам барзо оздравяване на наи-добрия премиер на България за вси4ки времена!
Aнонимен
на 03.03.2013 г.
+4
 
 
Днес в болница постъпиха две политически фигури-британската кралица и българският премиер.Да им пожелаем скорошно оздравяване,почивка и при необходимост адекватна рехабилитация.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 03.03.2013 г.
+7
 
 
Не съм от феновете на Бойко.Даже при първия му престой в болницата помислих,че е постановка.Когато обаче го видях на заседанието на МС забелязах леко изкривената му уста,което подсказва,че може би той е прекарал микро-инсулт.А със здравето на когото и да е било не бива да се шегуваме. Колкото до това дали трябва да се разследват лица като Цветан Василев,Делян Пеевски и неговата майка Ирена Кръстева,Николай Бареков и финансирането на телевизия ТВ7,Корпоративна търговска банка,Виваком и всички фирми,свързани с гореспоменатите лица,то това трябва да стане в най-скоро време.
Aнонимен
на 03.03.2013 г.
0
 
 
Скорошно оздравяване и от мен!
+7
 
 
Скорошно оздравяване, господин Борисов!
+14
 
 
Ето го и оригиналния текст на по долу казаното от solar: Г-н Борисов, много съжалявам, че не сте в добро здравословно състояние. Най-искрено Ви желая скорошно оздравяване! Може би ще Ви успокои факта, че почти 90% от нашите родители са с високо кръвно и периодично получават хипертонична криза. Така, че не сте сам в нещастието. Разбираме Ви! Също може би ще Ви успокои факта, че когато един обикновен човек в България получи хипертонична криза той трябва: 1. да отиде до своето ДЖ.П.; (Дали знаете какво е дж.п.?) 2. да почака там около час-два, защото има други 10-тина човека преди него; 3. да си вземе направление за кардиолог. Тука обаче зависи кое число на месеца е. Принципно Ви съветвам да се постараеете да получавате хипертонична криза в началото намесеца защото тогава шансът да получите направление е по-голям. Ако получите хипертонична криза в края на месеца направление обикновено няма. 4. Сега е време с това направление да си запишете час за преглед. Отивате при най-близкия кардиолог и опаааа... изненада. Първият възможен час е за след около 40-45 дни. Тук е хубаво да Ви обърна внимание на това, че направлението, което хипотетично сте взели преди малко важи 1 месец. т.е. след 40-45 дни, за когато имате час за преглед, няма да имате направление. И всичко това е валидно само при условие, че в града, в който живеете има болница. Ако няма, за да отидете при своето дж.п., когато имате хипиертонична криза, трябва да пътувате до най-близкия съседен град, в който има болница. Ами ако няма кой да Ви закара с автомобил? После след като имате поставена диагноза процедурата с дж.п.-то се повтаря всеки месец , за да си заверите рецептурната книжка. Ноо..... за това ще Ви разкажа друг път. Знам, ... знам, че за всичко това са виновни Станишев и Доган и затова не Ви упреквам. Желая Ви бързо възстановяване.
Aнонимен
на 03.03.2013 г.
+11
 
 
барзо въстановявяне ви желая г-н Борисов .
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+18
 
 
За разлика от вас г-н Борисов хората от народа не могат и болница вече да си позволят защото парите им отидоха за ток,а в някои населени места просто си умират,защото им закрихте болниците!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
50-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Новак Джокович идва в България
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: