"България Еър" анулира полет от Париж до София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:53 / 02.11.2023
909
"България Еър“ анулира полет FB 432 от Париж за София, планиран за днес, поради неблагоприятни метеорологични условия. Това информира националният авиопревозвач на своята интернет страница. 

Силните ветрове на територията на френската столица налагат изпълнението на полета да бъде отложено с оглед безопасността на въздушния превоз.

От компанията се обръщат към всички пътници от засегнатия полет да се свържат по e-mail на: callfb@air.bg с цел максимално бързо обслужване спрямо ситуацията, тъй като е възможно дежурните телефонни линии да бъдат претоварени.

Екипът на "България Еър“ поднася своите извинения и уверява клиентите си, че приоритет на авиокомпанията остават пътниците и тяхното удобно, бързо и приятно пътуване.

Справка на интернет страницата на летище София също показва, че полетът, планиран да кацне в София в 14:05 днес, е със статус "Анулиран“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Посланикът на Израел в България: Иран трябва да бъде санкциониран...
Вие питате, ние отговаряме: Има механизъм – какво следва с издаде...
Тежка катастрофа на прохода Петрохан! Опашките са километрични
Внезапно навлизане в насрещното платно е причината за тежката кат...
Експерт по сигурността: Ще стигнем до точката, в която под някакв...
Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).