Брашното тип "500" запазва цената си - 0,89 лева за килограм. Обикновената
кайма се продава средно по 4,77 лева за килограм, а произведената по стандарта "Стара планина" струва 7,61 лева за килограм. Кренвиршите по стандарта "Стара планина" се продават средно по 7,36 лева за килограм. Кашкавал "Витоша" поскъпва с 0,6 на сто и се продава по 9,92 лева за килограм. Цената на
кравето сирене е 4,48 лева за килограм на едро. Яйцата поскъпват с една стотинка и се продават по 0,16 лева за брой. Оранжерийните домати поевтиняват с 1,1 на сто - до 1,82 лева за килограм.
Оранжерийните краставици са с 1,6 на сто по-евтини и се продават също по 1,82 лева за килограм. Картофите поскъпват с 3,0 на сто и се продават средно по 0,68 лева за килограм. Цената на зелето се повишава с 4,9 на сто - до 0,43
лева за килограм. Зрелият фасул поевтинява с 0,7 на сто и се продава средно по 2,23 лева за килограм. Цената на чесъна се повишава с 4,4 процента - до 7,16 лева за килограм. Ябълките се продават средно по 0,95 лева за килограм. Цената на лимоните намалява с 3,9 на сто - до 1,47 лева за килограм.