Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Черна събота по българските пътища
Автор: Екип Varna24.bg 17:52 / 08.05.2010Коментари (8)1567
Двама загинаха при тежка катастрофа на пътя Русе - Разград, при която изгоряха 2 автомобила и ТИР
През почивните дни войната по пътищата взе поредните си жертви. Няколко изключително жестоки и фатални инцидента белязаха днешния ден. След като вчера в автомобила си изгоря жител на село Бели извор, Пловдивско, днес инцидентите като че ли нямаха край.

Mоже би най-жестоката катастрофа днес, ако изобщо могат да бъдат степенувани, бе на пътя Русе - Разград. При инцидента до неузнаваемост изгоряха 2 автомобила и ТИР. Хората от едната кола с марка "Рено" с варненска регистрация - мъж и жена и водачът на товарния автомобил "ДАФ" /влекач с полуремарке/ с унгарска регистрация са успели да излязат, преди огъня да обхване возилата, но пътувалите в другата кола са останали вътре - двама човека и са загинали.

Един човек загина, а двама пострадаха при катастрофа между два леки автомобила в Аксаково, Варна, съобщиха от Националния медицински координационен център. Пътният инцидент е станал в 9 часа тази сутрин. На място е загинал мъж на 28 години. Жена на 63 години е с черепно-мозъчна травма, комоцио, контузия на тялото. Мъж на 63 години е с контузия на тялото, фрактура на дясното рамо, фрактура на лявото бедро. Двамата пострадали са в шокова зала болница „Св. Анна" - Варна.

53-годишен мъж загина при катастрофа, станала на пътя между ГКПП Капитан Андреево и Свиленград. Мъжът е с двойно гражданство - българско и турско. Пътувал е тази нощ около 1.00 часа с лек автомобил „Пежо" към Турция. Предприел е изпреварване на камион и на ляв завой изгубил управление над автомобила си и се блъснал в задната лява част на идващ насреща камион, управляван от 35-годишен мъж от София. 53-годишният мъж е починал на място, а 50-годишната му съпругата е с 5 счупени ребра и фрактура на черепа. Настанена е в МБАЛ-Хасково, има опасност за живота й. По случая е образувано досъдебно производство.

Два леки автомобила се сблъскаха тази нощ в центъра на русенското село Пиргово. Пострадали са четирима души. Жена на 41 години е с опасност за живота. Младеж на 21 години е с контузия на главата и с комоцио. Друг младеж, също на 19 години, е с разкъсно-контузна рана на главата и комоцио. Четвъртият пострадал на 19 години е с разкъсно-контузна рана на лицето и комоцио. Всички са настанени за лечение в МБАЛ - Русе.

Един човек загина, а двама пострадаха при катастрофа между два леки автомобила в Аксаково. Пътният инцидент е станал в 9 часа тази сутрин. На място е загинал мъж на 28 години. Жена на 63 години е с черепно-мозъчна травма, комоцио, контузия на тялото. Мъж на 63 години е с контузия на тялото, фрактура на дясното рамо, фрактура на лявото бедро. Двамата пострадали са в шокова зала болница „Св. Анна" - Варна.

27-годишен мъж загина при катастрофа тази сутрин във Варненско. Инцидентът е станал около 9.00 часа на панорамния път Аксаково - Добрич, до разклона за Долище. Лек автомобил „Роувър" с варненска регистрация се е ударил челно в „Нисан Алмера" с варненска регистрация. При сблъсъка на място е загинал водачът на „Роувър"-а - 27-годишен варненец, който е пътувал сам в автомобила в посока Аксаково. Ранени в болница за оказване на първа помощ и без опасност за живота са возещите се в другия автомобил - семейство варненци на по 62 г.

Двама души загинаха на автомагистрала „Тракия", след като автомобилът им падна от мост от пътното платното в посока София. В превозното сре

© Plovdiv24.bg
При зловещ инцидент вчера човек изгоря в автомобила си
дство е пътувало и дете, което е ранено и е настанено в болница. Инцидентът е станал 36 км преди София.

Пиян неправоспособен шофьор блъсна с автомобила си възрастна пешеходка в с. Загоре, обл. Стара Загора. Около 12.10 часа в с. Загоре, в посока юг, се е движел лек автомобил "Фиат Уно", управляван от неправоспособния 26-годишен Ж.С. от с. Загоре. В западния край на селото автомобилът блъснал и съборил 69-годишна пешеходка, на която е била оказана амбулаторна медицинска помощ. След инцидента водачът е напуснал местопроизшествието и по-късно е установен от полицейски екип на Районно управление "Полиция" - Стара Загора. При извършената проверка техническото средство е отчело наличие на алкохол в издишания от Ж.С. въздух с концентрация 2,20 промила. По случая работи сектор "Пътна полиция" - Стара Загора.

57-годишен варненец загина при катастрофа на автомагистрала "Хемус", съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция "Полиция" във Варна. Инцидентът е станал около 16.00 часа на автомагистрала "Хемус" в района на Слънчево. Автомобил "ДЕУ Нексия" с варненска регистрация е предприел маневра изпреварване, без шофьорката на колата да се е уверила, че маневрата е безопасна. В същия момент "Опел Вектра" с варненска регистрация вече е предприел изпреварване на "Нексия"-та и двете коли се удрят. При удара на място загива 57-годишен варненец - съпруг на шофьорката.

Остава ни само да се надяваме, че няма да има повече тежки инциденти поне за днес. Призоваваме всички да шофират внимателно, особено утре, когато се очкава трафикът на повечето места в страната да е интензивен и тежък.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
искам само да допъля че катостофиралите автомобили трябва да се поставят на постаменти покрай пътя (дано никой не се блъсне в тях) за да се стреснат някои хора и да отпуснат газта и най-вече моляи призовавам всички СПРЕТЕ НЕПРАВИЛНИТЕ ИЗПРЕВАРВАНИЯ
+2
 
 
нека всички да бъдем по-внимателни и да не караме много бързо караме така ще запазим себе си и останалите
0
 
 
Да пази Господ от камикадзетата на пътя! И неуверен, не изпреварвай! Ако настигате ТИР или ви идва ТИР насреща, обърнете внимание дали кара нормално, без залитания! Защото има и заспиващи зад волана. Бъдете предпазливи! Карайте спокойно и всичко ще е наред!
+1
 
 
Ох......, страшно,нека бъдем разумни....
+2
 
 
Ужас, това всичкото за една вечер!!!! Ужас, ужас.... шофьори, бъдете внимателни и разумни на пътя!!!
+1
 
 
пази боже.страшна работа е по патищата госпот да ни пази пожелавам.на всички водачи и на мпс и на всички хора госпот здраве да им дава и да ги пази от наи лошото
You can't rely on other people to make you happy
на 08.05.2010 г.
+4
 
 
Снимките, а и самите инциденти са ужасяващи. Дано поне някои хора да се уплашат от това и да карат по-внимателно. Никой не печели от това. 20 мин по-бързо или по-бавно при никакви обстоятелства (освен ако не карате тежко болен роднина към болницата например) не струват колкото 1 човешки живот.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Природни стихии
Борба за влияние в Близкия Изток
Процедурата за избор на нов главен прокурор
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: