Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Цвета Караянчева във Варна: Президентът Радев се заяжда с нас, защото е недоволен от конституционно отредените му правомощия
Автор: Пламена Николова 13:19 / 30.08.2019Коментари (0)2404
©
Президентът Румен Радев е недоволен от конституционно отредените му правомощия и затова непрекъснато се заяжда с нас и създава напрежение между институциите. Непрекъснато повтаря как сме били на дъното. За няколко години не изтъкна нито един позитив. В чужбина обаче говори по друг начин – за високия икономически растеж на страната и дори кани инвеститори. Ако някой иска да бъде министър-председател, трябва да си направи партия, да изгради структури, да обиколи страната и да убеди хората. Това каза председателят на Народното събрание и областен координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева пред над 250 младежи от цялата страна по време на 12-ия Летен университет на младежката структура на ГЕРБ, който се провежда във Варна.

Цвета Караянчева коментира, че не подобава на най-голямата опозиционна партия в България да отсъства няколко месеца от парламентарния живот. "Обещаваха ни сериозна законодателна дейност, все още я чакаме“, отбеляза тя и попита къде е отишла Елена Йончева, която преди европейските избори беше изключително активна и обикаляше институциите с папки. "Йончева се скри, но на оклеветените хора и институции извинения не бяха поднесени“, напомни председателят на Народното събрание. Тя сподели очакванията си предизборната кампания да бъде пълна с черен пиар и посъветва младите хора да не се поддават на провокациите на опозицията.

Караянчева обсъди с младежите развитието на регионите и ролята на успешното местно самоуправление за стабилността на страната. "Нашите политически опоненти колкото и да говорят, че не ставаме – делата ни казват друго. За 10 години направихме неща, които никой друг преди нас не беше успял. Нашите кметове са най-успешните в страната, а правителството ни и премиерът Борисов имат международен авторитет и осигуряват стабилност в страната. Така се създават перспективи за положителна промяна на живота на хората“, подчерта председателят на българския парламент.

Към младежите от ГЕРБ Цвета Караянчева се обърна с думите: "Правете политика със сърце. Ние не сме политици, за да се видим по телевизията, а за да помагаме на хората, ние работим за тях. Гражданите очакват от нас решения и ние с делата си трябва да се борим за тяхното доверие не един месец, а непрекъснато“, каза още тя.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Отбелязване на Деня на Независимостта
Бюджет 2024
Избори в САЩ
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: