Цветанов към Костов: Няма да ви искам дъщерята, за да се женя за нея

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
13:04 / 24.01.2013
1100
Изказване на лидера на ДСБ Иван Костов, че партията му е снела доверието си от вицепремиера Цветан Цветанов, предизвика размяна на остри реплики в пленарната зала на Народното събрание.

"Аз не съм вицепремиер и министър на вътрешните работи, за да ме обича Иван Костов или някой, който гравитира около Иван Костов", каза Цветанов в отговор на изказването и допълни: "Знам, че няма да ме обичате, нито ще ви искам дъщерята, за да се женя за нея, нито пък искам да влизам във вашето семейство."

"Косьо Самоковеца кой го създаде? Да не го създаде Цветанов, който не обичате? Кой направи тези кръгове през годините на прехода", риторично попита вицепремиерът.

"Вие загубихте контрол върху нервите си. Говорихте откровени смущаващи обстоятелства. Тръгнахте да се жените за дъщеря ми и да говорите за някаква обич. Човек наистина трябва да е загубил контрол върху нервите си, за да говори кой го обича и кой не го обича и да страда от трибуната за това, че не го обича", отвърна му Иван Костов.

Депутатите обсъждат Законопроекта за управление на системата за защита на националната сигурност. От него се очаква да регламентира работата на различните служби и да въведе система за ефективен контрол върху тях.

В изказването си вицепремиерът Цветанов изтъкна, че липсата на закон е довела до порочни практики и че службите са можели да извършват злоупотреби.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).