ДПС отстрани Христо Бисеров

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
16:51 / 16.11.2013
982
Централният съвет на ДПС прие оставката и освободи Христо Бисеров като зам.-председател на партията, член на Централни оперативен съвет и член на Централното бюро. Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан на брифинг след заседание на Централния съвет на ДПС. 

"Съветът освобождава Бисеров и като член на ДПС до приключване на съдебните дела, заведени срещу него. Още през следващата седмица ще предприемем необходимите действия по заличаването на Христо Бисеров от регистрите на Софийски градски съд от ръководните дела на ДПС", обясни Местан.

"Проведохме заседание на Централния съвет, за да вземем това неизбежно решение. Скоро ще имаме друго заседание, на което ще бъдат разисквани останалите теми", поясни Местан.

"Що се отнася до избирането на нов зам.-председател на ДПС, тази тема не е разисквана днес, но предстои да се разисква", обясни Местан.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Желязков: Отиваме към 7-ми избори, това е такава скорост към нищо...
Почина жената, пребита брутално от непълнолетен в Перник
Денков: Ако е полезно, готови сме да получим подкрепа от който я ...
Димитър Главчев заминава за Ню Йорк
Българи ще участват в дигитализацията на Европа – ще черпим от ре...
Силовият министър погна с проверки полицаите, които имат връзка с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).