Да свириш с оркестъра си на сватба, но накрая да те отведат двама непознати

Автор: Йоланда Пелова
Коментари (0)
15:49 / 30.09.2024
461
Рецидивист от Ихтиман е задържан за 72 часа за грабеж, съобщиха от ОДМВР-София. Около 22.35 часа на 28 септември жител на Белица съобщил в полицията, че е станал жертва на грабеж.

Мъжът разказал, че след участие с оркестъра му на сватба е бил отведен на непознато място от двама, които след заплаха с нож са му отнели мобилния телефон и наличните пари. Криминалистите от РУ-Ихтиман предприели незабавни оперативно-издирвателни действия, в хода на които установили извършителите – двама осъждани ихтиманци. Единият от тях бил задържан за срок до 24 часа, а другият – обявен за общодържавно издирване.

Част от инкриминираната сума също била открита и иззета. След доклад на събраните доказателства в прокуратурата 33-годишният рецидивист е привлечен в качеството на обвиняем, задържан за 72 часа и приведен в следствения арест.  Действията по разследването продължават.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Земетресение люшна Северна Македония! Усети се и в България
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
След разчитане на "черната кутия": Вече има яснота за катастрофат...
Преподавател в ПУ "Паисий Хилендарски": Докато има политици, коит...
В Бургас спасиха премръзнало бебе, изхвърлено на улицата
Правителственият самолет кацна в София с евакуираните българите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).