Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Депутат се ядоса, грабна мечето и сам боядиса пешеходна пътекa
Автор: Цвети Христова 14:04 / 16.08.2024Коментари (0)1419
© Facebook
Знаете ли защо сам боядисах пешеходната пътека пред 68 СУ "Акад. Никола Обрешков" в Дружба? Този въпрос зададе депутатът от ГЕРБ и бивш председател на СОС Георги Георгиев в личния си профил във Facebook, предаде Sofia24.bg. Георгиев грабна мечето и нагледно започна да боядисва. Към видеото, което публикува в социалната мрежа, написа още:

Получих десетки сигнали за липсваща пътна маркировки и изчезващи пешеходни пътеки, писах писма до кмета Терзиев и реакция няма. Пътната безопасност е мой личен приоритет. И докато с колегите ми търсим подкрепа в парламента за законопроекта на ГЕРБ за общинските камери, София вече два месеца е без пътна маркировка и пешеходни пътеки.

Не можем да говорим за пътна безопасност, когато по-малко от един месец преди началото на учебната година, пешеходните пътеки са в окаяно състояние, а кметът на София нищо не прави по въпроса. От незнание или от безхаберие? Не знам, но резултатите са плачевни.

Благодарение на Васил Терзиев, който 9 месеца спа и не сключи съответните договори, вече втори месец всички улици в Столична община са оставени без поддръжка на инфраструктурата за пътна безопасност. Няма как да се положи и 1 квадратен сантиметър пътна маркировка вече, нито да се постави 1 нов пътен знак, няма как да се боядиса и една пешеходна пътека, заради престъпното бездействие на кмета Терзиев.

Писах писма до Васил Терзиев като народен представител, колегите ми от общинския съвет свикаха комисия, за да изискат информация
и обяснение за безхаберието на кмета, но нищо не последва. Затова след като викахме неволята без успех, се принудих сам да боядисам пешеходната пътека пред 68 СУ "Акад. Никола Обрешков" в "Дружба".

Призовавам Васил Терзиев да си свърши работата и да намери решение на проблема, който самият той създаде и да не оставя децата на София на произвола, без пътна маркировка, знаци и пешеходни пътеки, които да ги пазят. Безопасността на децата няма цвят и няма партийна принадлежност, тя трябва да бъде над всичко.

Ако ръководството на общината продължава да бездейства, с десетките граждани, които ми пишат с оплаквания по темата, започваме сами да боядисваме  пешеходните пътеки пред училищата.

Вижте прикаченото видео.



Още по темата: общо новини по темата: 22
29.08.2024 »
19.06.2024 »
08.09.2023 »
01.09.2023 »
29.05.2023 »
31.03.2023 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Природни стихии
Борба за влияние в Близкия Изток
Процедурата за избор на нов главен прокурор
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: