Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Деси Радева: Важно е да изглеждам подобаващо, когато придружавам президента
Автор: Екип Varna24.bg 09:47 / 16.12.2019Коментари (0)1734
©
"С приятелки ходехме на "Старата фрегата" лятото и гледахме чужденците. Имаше възрастни двойки от Германия, Сърбия, които слушаха валс. Тук беше пълно с чужденци и ние гълтахме от тяхната култура в онзи затворен социалистически ред“, припомни си в ефира на радио Power FM съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, и допълни, че именно за това за нея Бургас винаги е бил "башка град“.

"Много съм щастлива, че най-накрая градът случи на кмет. Помните какво беше при предишния, Йоан Костадинов, нали“, призна Радева и допълни, че в момента Бургас е по-добър дори и в нещо толкова прозаично като коледната украса, а елхата тук е по-красива от тази в София.

"Когато изляза от студиото, задължително ще мина и ще разгледам украсата, защото до сега съм я виждала само в интернет“, призна Десислава Радева.

За нея едно от най-хубавите неща на президентството на Румен Радев е, че то е временно. В същото време е категорична, че няма да се замисли, а ще подкрепи съпруга си, ако той реши да се кандидатира за втори мандат.

"Това е тема, която още не е на дневен ред в семейството. Ние си даваме ясна сметка за всички плюсове и минуси, но ако той реши, заставам плътно зад него“, обясни Десислава Радева.

Като един от големите плюсове на това да е президентска съпруга тя посочва възможността да се среща с много от световните лидери. "Никога не съм си и представяла, че ще мога да бъда с тези хора“, призна Десислава Радева и за пореден път обяви, че роклите за официалните й визити не струват нищо на данъкоплатеца, предава gramofona.com.

"Това първо не е моят стил. За много важните събития благодаря на Невена Николова. Тя е дизайнерка, която работи в Англия и ми прави роклите безплатно. Нося роклята и я връщам в магазина. Нямам проблеми, ако една рокля не е продадена още, да я използвам и за други събития, защото мисля, че е глезотия да се появяваш постоянно с нови рокли“, коментира Радева и допълни, че когато придружава съпруга си, двамата не са просто Деси и Румен, а представляват България и за това е важно тя да изглежда подобаващо.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Катастрофи в България
Световна черна хроника
Отбелязване на Деня на Независимостта
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: