Днес ни очаква слънчев и сравнително топъл ден

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:36 / 11.11.2012
474
Днес ще преобладава слънчево и почти тихо време. В сутрешните часове все още по-значителна облачност ще има над югоизточните райони, а на много места в Северна и котловините на Югозападна България до обяд ще има мъгла. Около и след обяд от запад облачността ще започне да се увеличава, ще остане средна и висока. Максимални температури - между 12° и 17°. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за ноември.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд над масивите в западната половина от страната облачността, средна и висока, ще се увеличава. Ще духа слаб до умерен, в ниските части югозападен, а по билата - североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 9°, на 2000 метра - около 2°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Повече облачност ще има преди обяд над южните райони. Вятърът ще бъде слаб, от изток. Максимални температури 14°-16°. Температурата на морската вода е 15°-17°. Вълнението на морето 2-3 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...
Асен Василев: Славчев остава шеф на Комисията за противодействие ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).