Днес ни очакват пролетни температури

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:56 / 21.01.2013
417
Днес в Източна България, на места северно от планините и по долината на Струма ще духа умерен до силен вятър от юг, югозапад. Температурите ще се повишат и в по-голямата част от страната максималните ще са между 10° и 15°. В северозападните райони, където облачността ще е значителна, ще остане по-студено, с максимални температури до 4°-5°. 

Над останалата част от страната облачността ще е променлива, по-значителна след обяд над южните райони, където на места ще превали дъжд. Атмосферното налягане ще остане значително по-ниско от средното за месец януари.

Над планините ще има променлива облачност, значителна след обяд над южните райони, където на места ще превали. Вятърът ще е силен, по- високите части - бурен от юг, югозапад. Максимална температура на 1200 м.н.в около 10°, на 2000 метра: 3-4°.

По Черноморието ще има променлива облачност. Ще духа умерен до силен югозападен вятър. Максимални температури 14°-16°, температура на морската вода 5°-7°. Вълнение на морето 2-3 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).