Днес ще е облачно, с валежи от дъжд и сняг

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:36 / 12.01.2013
609
Сутринта в Западна България ще завали сняг, а в крайните югозападни райони - дъжд. Минимални температури - между минус 3° и 2°. Утре ще преобладава облачно време. В Северна България и по високите полета ще вали сняг, в Южна България - дъжд, който ще преминава в сняг. Само в крайните югоизточни райони валежите ще са от дъжд. Вятърът ще се усили, в Дунавската равнина ще е умерен от запад-северозапад, а в Източна България - от север-североизток. В Предбалкана, Добружда и Лудогорието ще има условия за снежни виелици. Максимални температури - между 0° и 5°, в София - около 1°. След обяд от северозапад облачността бързо ще намалява, вятърът ще отслабне, температурите ще се понижават.

Атмосферното налягане е значително по-ниско от средното за месеца - ще се повиши.

Над планините ще преобладава облачно време и ще превалява сняг. Видимостта ще бъде намалена. Ще духа умерен, по билата и временно силен вятър от запад-северозапад. По планинските проходи ще има снежни виелици. Максимална температура на височина 1200 метра - около минус 2°, на 2000 метра - около минус 7°.

Над Черноморието ще преобладава облачно време и ще превалява дъжд, който след обяд по северното крайбрежие ще премине в сняг. Ще духа умерен вятър от североизток. Максимални температури - между 3° и 6°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала. Температурата на морската вода е от 2°до 6°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).