Днес ще е облачно, започват преваляванията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:25 / 02.12.2012
269
Днес ще е облачно. Още преди обяд дъжд ще превалява в западните райони, а до вечерта валежите ще обхванат по-голямата част от страната. В Източна България ще духа до умерен изток-югоизточен вятър. Дневните температури ще са в доста широк интервал - от 4°-6° в крайните северозападни райони до 14°-15° в Югоизточна България. Привечер и през нощта срещу понеделник в източните райони се очакват значителни по количество валежи от дъжд, на места надминаващи 20-30 л/кв.м.

Атмосферното налягане сутринта ще е близко до средното, през деня ще се понижава.

Над планините ще е облачно, по високите части мъгливо. Ще превалява дъжд, но по най-високите им части - сняг. Вятърът ще е умерен, постепенно засилвайки се, особено над Родопската област и Източна Стара планина, предимно от юг. Максимална температура на 1200 м.н.в 6-8°, на 2000 м около 0°.

По Черноморието ще е предимно облачно, с предимно умерен изток-югоизточен вятър. След обяд ще започне да превалява, отначало в южните райони от крайбрежието. През нощта срещу понеделник се очакват значителни валежи. Тогава и вятърът ще се ориентира от север-североизток и ще се усили. През деня все още със сравнително високи температури, по северното крайбрежие до 8-10°, по южното 12-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, ще се усилва през нощта.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).