Днес ще е предимно облачно по Черноморието

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:30 / 07.01.2014
523
И днес съществена промяна на времето не се очаква. Преди пладне в низините и котловините ще бъде мъгливо със силно намалена видимост, по-късно през деня ще настъпи временно подобрение. Над Предбалкана ще е слънчево, а над планините райони от Южна България ще бъде с по-значителна средна и висока облачност. Почти тихо. Максимални температури - между 5° и 10°, в София - около 7°. 

Поради съществуващата температурна инверсия в по-високите места ще е по-топло спрямо равнините и котловините. Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца - още малко ще се повиши.

Над Стара планина ще е предимно слънчево, а над планините из Южна България ще е с разкъсана, предимно средна и висока облачност, по-значителна над Рило-Родопската област. Вятърът по билата ще е слаб, предимно от запад. Дневна температура на височина 1200 метра около 8-9°, на 2000 метра - около 4-5°.

Над Южното Черноморие ще се задържи със значителна облачност, по Северното - ще е с разкъсана облачност, вплътняваща се към края на деня. Вятърът ще е слаб, предимно от изток. Дневни температури до 8-10°. Температурата на морската вода е 7-8°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Километрично задръстване се образува на "Кулата" в първия от трит...
Земетресение бе регистрирано на 30 км от Благоевград
Президентът: Днес се разделяме с двама достойни летци
Николай Костов: Поставянето на вендинг машини за лекарства е поте...
Атанас Атанасов: Не знам за какво говори Борисов, провалът на рот...
Явор Колев: Кибервойната може да доведе до огромни щети и загубат...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).