Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Доброто обедини хиляди, за да се спаси един човешки живoт
Автор: Екип Varna24.bg 13:00 / 21.06.2024Коментари (0)1140
© Община Разлог
Да поведеш битка за живота на човек – каква по-велика мисия. Мисия, която обедини най-добрите музиканти и групи от Разлог, Гоце Делчев, Кюстендил, Струмица – Република Северна Македония. Мисия, която обедини не само ромската общност в Разлог, но и всички с големи сърца, съобщи Община Разлог. В базата на "ДВАЛ" – Разлог среща си дадоха култови музиканти и групи, дошли от всички краища на страната – да помогнат: Galactic Group, Кристиян Шаламанов, Цветелина Грахич Miki Group, Местни зурнаджийски групи, Манди, към тях се присъедини и духовата музика на Струмица, Република Северна Македония.

Мисия – да се спаси живота на един добър човек. Да се спаси Георги от Разлог, който е с нефункциониращи бъбреци и увреден черен дроб, и се нуждае спешно от животоспасяваща трансплантация на стойност 30 000 евро, непосилна за неговото семейство. А Георги беше седнал настрани, усмихнат и притеснен. 

До него е съпругата му, която ще дари своя бъбрек, за да може той да получи своя животоспасяващ от друг донор, а сълзите й текат...и от благодарност, и от мъка. Концертът привлече стотици жители от община Разлог, между които и зам.-кметовете Гергана Костова и Славчо Фарфаров, общинските съветници Емилия Чолева, Катерина Николова, Петър Попов и Марио Терзиев, Стефан Манов – организатор на кампанията за малката Сълза Емилова от Дупница, който дари 5000 лева за каузата, и много други.

Всички музиканти, включително и Цветелина Грахич, пяха благотворително, като Галактик груп се присъединиха към каузата и с немалка сума. Концертът се превърна в надсвирване и надпяване – с кауза. На сцената се изявиха талантливи музиканти, групи, певци. 

Всички аплодираха и пяха с любимата на Кристиян Шаламанов и вече негова съпруга Цветелина Грахич. Концертът "Живот за Георги" се превърна в празник на добротата. На малката доброта, която може да прави чудеса. Чудото – да се спаси човешки живот 

Кампанията продължава: Сметка за дарения: BG08FINV91501017769184 Първа инвестиционна банка Титуляри: Александра Страхилова Катя Иванова Основание: Дарение за Георги Костадинов








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Избор на нов български патриарх
50-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Арестуваха Брендо
Либерализъм и консерватизъм в Европа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: