ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Доц. Атанас Мангъров си призна: Ако не ям месо, ще умра! | ||||||
| ||||||
Нашумелият покрай пандемията инфекционист консумира месо при всяко ядене – и на закуска, и на обяд, и на вечеря. На масата му задължително трябва да присъства пържола, кълка или салам, защото иначе не поглежда храната. "Никога не съм посягал към безмесни ястия. Вегетарианството определено не е за мен. Имам чувството дори, че ако ме оставят без мръвка, като нищо ще умра", сподели пред репортер на "Уикенд" докторът антиваксър. И допълни, че изобщо не го бива в готвенето. Можел да пържи яйца и да отваря рибни консерви, но с това се изчерпвали кулинарните му умения. Манджите, с които се засища, доцентът си купувал от заведение, намиращо се в близост до дома му. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Виктор и Беба отново заедно
08:46 / 29.11.2024
Дружество край Варна закупи модерна земеделска техника с евросредства
08:19 / 29.11.2024
Коледният базар на пл. "Независимост" във Варна се завърна
11:58 / 01.12.2024
Закърпиха положението в район "Одесос"
14:10 / 30.11.2024
Пожар в центъра на Варна!
15:45 / 29.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg
©2008 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Varna24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: