Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Една майка има нужда от помощ
Автор: Екип Varna24.bg 15:40 / 10.07.2024Коментари (0)1322
© PavelAndreev.BG
Мама е супергерой, дори след тежката диагноза тя не се отказа и не спря да вярва в доброто, да се бори. Цял живот сме разчитали на мама, а сега тя е изцяло разчита на нас и вас, хората. Това е призивът на две дъщери, които отчаяно търсят средства за лекарство от САЩ за майка си Любка Андонова. 

Високата сума от 130 000 евро, нужна за лечението за Любка, е непосилна за двете й дъщери Надя и Криси. Можете да помогнете на Любка и семейството й, като дарите средства на сайта на кампанията "Живот за мама Люба".

Ето какво се казва в цялото послание на кампанията:

Мили хора, ние сме Надя и Криси. Ще ви разкажем за борбата за живот на МАМА. Моля ви останете с нас, подайте ни ръка. През 2021 г. мама чу диагнозата “рак на маточната шийка с множество метастази". Трябва да действаме БЪРЗО, защото времето не е страната на мама. Мама мина през редица лечения, но те не дадоха резултат.

Докторите казаха, че ЕДИНСТВЕНАТА й надежда е едно лекарство от САЩ. Сумата е НЕПОСИЛНА за нас.

Умоляваме ви, хора, отчаяни сме! МОЛИМ ВИ, помогнете на мама да живее!

Всички казват, че животът е миг. Звучи красиво, докато не се стане реалност и не хванеш ръката на най-скъпия си човек, знаейки, че всеки миг може да е последен. Отчаяние, болка, ужас, страх са само думи, защото това, което изпитваме е много повече. Ние имаме любов, надежда и вярваме в доброто сърце на всеки. Мама ни отгледа, мен и сестра ми, сам самичка, грижеше се и за баба.

Винаги сме били ние четирите и се наложи да бъдем мъжки момичета, но сега сме безпомощни, скланяме глави и признаваме, че НЕ, не можем да се справим сами!

Скоро изгубихме баба, не искаме да изгубим и мама. Ще се борим до края да запазим семейството си. Всичко, което сме аз и сестра ми, дължим на нея. Ние сме три момичета, които неистово искат да прекарат още време заедно. Моля Ви, хора, помогнете семейството ни да остане цяло! Ние сме едно цяло и всичко има смисъл, когато сме заедно - в добро и в лошо, в здраве и болест. Силни сме, защото сме заедно. Имаме отчаяна нужда от помощ. Всеки ден шансът за живота на мама се изплъзва и сме безсилни, а на нея толкова много й се живее!

Мама е супергерой, дори след тежката диагноза тя не се отказа и не спря да вярва в доброто, да се бори. Цял живот сме разчитали на мама, а сега тя е изцяло разчита на нас и вас, хората, помогнете ни да й покажем, че доброто е част от нас, хората. Мама е несломима, добра, състрадателна, щедра, вдъхновяваща, а духът и волята й са непоклатими. Откакто се разболя, всички мъки за тялото и духа си тя приема като изпитание и гледа напред, вярвайки. Мама никога не попита “Защо на мен?". Тя смело мина през всичко - операции, химио- и лъчетерапии, и никога не спря да се бори. Борбата тя не води за себе си, а за нас – за мен и за сестра ми. Бори се, за да е майка още малко и да извърви следващите мигове от пътя на живота, редом до нас, да ни види булки и майки, както казва тя. Мама никога не спря да се развива, да учи, да работи, докато се бореше за живота си. Тя не престана да помага и да дарява на болни, на деца, на животни и да подкрепя всяка душица, имаща нужда от опора.

Данни за дарение:



Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG79BUIN95611000739745

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Любка Андонова








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: