Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
GODSMACK стартира европейското си турне от България
Автор: ИА Фокус 18:14 / 28.10.2024Коментари (0)269
©
GODSMACK избраха да стартират европейското си турне от България. След концертите си в Америка тази година, бандата ще се завърне в Европа през 2025-а, започвайки с България на 22 март в зала "Арена София 8888“.

GODSMACK ще представят последния си албум “Lighting Up the Sky" за първи път пред българската публика, като също така ще изпълнят и всички свои хитове, които ги направиха световно известни и обичани по целия свят, и у нас. За своето турне GODSMACK ще доведат за първи път в България техните сънародници от P.O.D. и DROWNING POOL, които ще турират със Sully Erna и бандата му в Европа.

От 1992 г. насам, P.O.D. печелят публика по цял свят със своя хипнотичен хибрид от рок, хип-хоп, реге и алтърнатив, носещ послание за обединение между хората. Пътят на квартета от Сан Диего - Sonny Sandoval [вокали], Marcos Curiel [китара], Traa Daniels [бас] и Wuv Bernardo [барабани] – тръгва от проблемен квартал на север от мексиканската граница, за да стигне го трикратна номинация за награда GRAMMY. С над 10 милиона продадени копия от албумите си, разпродадени концерти на няколко континента, четири дебюта в Топ 10 на Billboard Top 200 и сътрудничество с артисти от Rock and Roll Hall of Fame - от Carlos Santana до Katy Perry - групата продължава да обединява с музиката си хората навсякъде по света.

"Ние идваме от южната част на Сан Диего, в непосредствена близост до Тихуана, а това не е рокендрол град“, обяснява Wuv. "И до ден днешен ми е чудно, че музиката и посланието ни успяха да стигнат не само до цяла Америка, но и да обиколят целия свят. Това е истинска благословия.“ "През всичките ни борби, триумфи, добри и лоши моменти, все още вярвам, че тази група има цел“, заявява Sonny. "Все още гледаме един на друг като братя, които искат да оставят положителна и трайна следа в света. Колкото и да се е променила музиката ни, ние продължаваме да я правим, защото знаем, че някой ни слуша. Искаме да те накараме да се усмихнеш, да повярваш, че струваш нещо, и да имаш силата да преминеш през трудните моменти в живота. Знаем, че имаме способността да напишем песен, която може да говори на човек до края на живота му. И четиримата сме благодарни, че можем да допринесем за това като творци.“

DROWNING POOL e име, записано в историята на съвременната  рок сцена. Неповторимият звук на групата е синоним на сурова енергия и безпардонно отношение. Известни с емблематичния си химн "Bodies“, Drowning Pool не се нуждаят от представяне. Този енергизиращ сингъл ги изстреля към международно признание, оставяйки незаличима следа на ню метъл сцената. Неумолимата енергия и предизвикателният дух на песента намери отклик у цяло едно поколение, превръщайки се в химн за метъл феновете и почитателите на наелектризиращите изпълнения на живо. Вокалистът Ryan McCombs изиграва ключова роля в развитието на групата, присъединявайки се към редиците ѝ след трагичната загуба на оригиналния фронтмен Dave Williams през 2002 г. Неговите мощни вокали и харизматично сценично присъствие вдъхнаха нов живот на Drowning Pool, затвърждавайки статута им на сериозна метъл формация. До ден днешен "Bodies“ е емблематично парче не само за Drowning Pool, но и за метъл културата като цяло. Наследството му продължава да живее, вдъхновявайки новото поколение рок фенове. Китаристът C.J. Pierce описва същността на парчето така: "Бих свирил "Bodies“ по пет пъти на вечер, ако хората наистина го искат!“ Неостаряващата сила на тази песен отдавна е издържала теста на времето, превръщайки се в химн на няколко поколения рок фенове.



Още по темата: общо новини по темата: 2257
28.10.2024 Той е турският актьор с най-големия хонорар, а жена му е в класация на 100-те най-красиви жени в света
28.10.2024 Принц Уилям реагира на вълнуваща новина
28.10.2024 Анджелина Джоли коментира новата си любов
28.10.2024 Хонорарите на фолкизпълнителите - умопомрачително високи
28.10.2024 Ето как изглежда Ванеса от "Биг брадър" като брюнетка
28.10.2024 Една година без един от най-добрите комедийни актьори
предишна страница [ 1/377 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: