Гергана Стоянова поднесе мъх на гостите си в "Черешката на тортата"
Свински уши и мъх бяха гвоздеите в гозбите на актрисата Гергана Стоянова в "Черешката на тортата“. Ушите, които предизвикаха критика и от шеф Иван Манчев, са вкусно ястие, което ядат не само в родния на Гери Бургас. Те обаче станаха повод гостите на Стоянова като Свилен от "Остава“ и колегата й Искра Донова да намалят точките на домакинята, за да могат евентуално те да спечелят плакета на Манчев.
Двамата предизвикаха и гнева на зрителите, които ги обвиниха, че съзнателно са подценили умелата домакиня.
"Свиленчо пак даде ниска оценка. Като не яде уши, друго нали яде и пи. Ще го видим какъв готвач ще бъде", "Този тип определено е спорен. Не съм му фен", гласят част от коментарите на зрителите.
Сготвеният мъх, обаче се оказа доста приятен за ядене и новата техника за бавно готвене, която Стоянова показва за първи път в историята на предаването, впечатли както зрителите, така и гостите. Тя сподели, че мъхът бил откритие на шеф Петров.
Въпреки че Гери очевидно няма да вземе плакета, тя е безспорният победител като умения и нови техники в кухнята, дори заради изящния начин, по който се разправи в огромното яйце и чудната питка, в която вложи част от него.