Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Грома Холд" е носител на специалната награда "Пирински строител" на Камарата на строителите в област Благоевград
Автор: Екип Varna24.bg 10:48 / 25.10.2023Коментари (0)638
Най-авторитетната и най-голяма пътно-строителна компания в област Благоевград и лидер на национално ниво "Грома холд“ е тазгодишният носител на специалната награда "Пирински строител“. Тя бе връчена на управителя на компанията Виктор Велев на церемония в хотел "Езерец“ в Благоевград.

Призът се присъжда всяка година от областното представителство на Камарата на строителите в Благоевград с решение на Областния съвет на местната структура, който взима предвид редица обективни показатели. Наградите се присъждат на малки, средни и големи фирми в разделите: строежи от високото строителство, строежи от транспортната инфраструктура, строежи от енергийната инфраструктура и строежи от благоустройствената инфраструктура.

Специалната награда "Пирински строител“ отбелязва цялостния принос на "Грома холд“ за развитието на строителството и инфраструктурата в региона на пиринския край, както и ангажимента на компанията към облагородяването и модернизирането на средата и подпомагането на местните общности.

През изминалата година "Грома холд“ реализира знакови за региона проекти, вкл. такива от национално и европейско значение като укрепване на свлачището при тунел Железница на АМ Струма; цялостните ремонти на пътя II-19 Симитли-Банско, на бул. "Европа“ в гр. Сандански, на пътя Банско - хижа Вихрен; на моста над р. Струма при с. Покровник в Благоевград и др.

"Благодаря за признанието, то е още по-ценно за нас, защото идва от колеги в Камарата на строителите, които познават добре високото ниво на професионализъм, което влагаме във всички наши дейности. Добрите резултати, които постига компанията ни в условията на сложна и непредвидима за строителния бранш среда, показва, че сме изградили устойчиви бизнес процеси. Благодаря на екипа на "Грома холд“, които са неуморни и са приели работата си като кауза. И разбира се, благодаря на хората, които оценяват високо всичко, което правим за развитието на пиринския край“, казва Виктор Велев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Ремонти във Варна
Почина актьорът Матю Пери
Проблеми с боклука във Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: