Гъмжи от ченгета след инцидента в Прилеп

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:12 / 29.08.2023
833
Във връзка с ограничаване на евентуалното напрежение на територията на Община Сунгурларе, както и с цел превенция на престъпността в малките населени места, противодействие на битовите престъпления и контрол върху лицата, шофиращи след употреба на алкохол или наркотични вещества, стартира специализирана полицейска операция с участието на служители от сектор "Специализирани полицейски сили“ към ОДМВР - Бургас, сектор "Специални тактически действия“ към ОДМВР – Бургас и Зонално жандармерийско управление, чиито бургаски екипи са подкрепени от служители на жандармерията от вътрешността на страната.

В различни населени места от Сунгурларска община – общинския център Сунгурларе и селата Лозарево, Везенково, Грозден и Славянци, екипи от споменатите структурни звена, извършват щателни проверки на лица от криминалния контингент. Проверява се и за издирвани лица, както и за такива, нарушаващи задълженията си по Закона за движение по пътищата, шофиращи след употреба на алкохол или наркотици. Присъствието на екипите в населените места от Сунгурларска община е на ротационен принцип, като точките за проверка са мобилни и целят елемент на изненада при осъществяване на проверките.

Burgas24.bg припомня, че в късния следобед вчера на територията на Прилеп  след възникнал тежък пътен инцидент, приключил със смъртта на 6-годишно момченце, се стигна до саморазправа с виновния водач на товарния автомобил, допуснал катастрофата, завършила със смъртта му. На мястото на инцидента, ръководейки провежданите процесуално-следствени действия бяха директорът на ОДМВР – Бургас – старши комисар Емил Павлов и административния ръководител на Окръжна прокуратура – Бургас – Георги Чинев.

Към момента с цел изясняване на детайли по тежкия инцидент в сунгурларското село Прилеп за срок до 24 часа са задържани седем лица. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)

Още по темата (11):
30.04.2024 Започва делото срещу убиеца от Прилеп
07.09.2023 Убиецът от Прилеп поиска да излезе от ареста
31.08.2023 Според прокуратурата задържаният за смъртта на шофьора, прегазил дете в Прилеп, не е дядо на детето
31.08.2023 Няма прошка за убиеца от Прилеп
31.08.2023 Този човек уби шофьора Руско в Прилеп!
29.08.2023 Убитият край село Прилеп шофьор е живеел със семейството си в Аксаково
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Прощаваме се с Николай Волев на 22 октомври
Не се чувствате добре? Ударила ни е силна магнитна буря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).