Хайки за спящи в патрулки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
11:32 / 11.06.2013
601
Полицаи дебнат свои колеги дали не спят по патрулките си. Масовите проверки на отдел "Вътрешна сигурност" към МВР започнаха от понеделник.

Така цивилни полицаи ще търсят свои колеги, които в разрез с общоприетите норми, пият кафета по време на служебните си задължения, крият се в храстите или прекарват в дрямка дежурствата си. "Недопустимо е да има полицаи, които спят по колите, пият кафе по бензиностанциите и се крият в храстите, а в същото време се бият и насилват възрастни граждани", заяви в свое интервю преди дни вътрешният министър Цветлин Йовчев.

Очаква се проверките на патрулите да завършат след две седмици, а резултатите от тях ще бъдат докладвани директно на министъра. Ако има установени нередности по време на изпълнение на служебните задължения на полицаите, освен за тях самите санкции ще има и за техните началници. Самите полицаи пък знаят, че са наблюдавани и затова по-рядко си позволяват да се държат "фриволно", заявиха потърпевши от проверките пред "Стандарт".

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Антикорупционната комисия и прокуратурата проверяват кмета на Общ...
Втора статуя в Големия канал на Хераклея Синтика!
Румен Радев наложи вето на промените в Гражданския процесуален ко...
Колко пари трябва да имаме спестени, ако искаме да си купим имот ...
Имитиращите продукти по щандовете в магазините намаляват, но се у...
Димитър Главчев: Има надграждане на елементи от процесите на подг...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).