Хванаха Анджела Ташева да шофира след употреба на марихуана

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:51 / 23.06.2024
1466
Един от най-успешните Онлифенс модели, Анджела Ташева, е спипана зад волана напушена, пише "България Днес“, позовавайки се на свои източници в редиците на МВР.

В четвъртък вечерта, малко преди 20 часа, красавицата е спряна от полицаи на бул. “Черни връх“ в столицата. Ченгетата виждат, че очите на Ташева витаят в облаците и й правят тест за наркотици и алкохол. Оказва се, че моделката се е метнала зад волана под влиянието на марихуана. Тестът за алкохол е отрицателен.

Анджела е отказала да даде кръвна проба и доброволно е предала тузарското си возило на униформите.

Анджела е една от най-търсените българки в платформата Онлифенс. Тя изкарва около 9 бона на месец, като се показва гола и не само. Припомняме, че красавицата лъсна и в порно-клип.  Изпълненията на участничката  в култовото риалити "Къщата на инфлуенсърите" нагорещиха мрежата. Снимки и видеа на добилата популярност като "кралицата на скандалите" в онлайн формата Анджела Ташева показват как татуираната варненка се отдава на неизвестен мъж. Докато интимният й партньор остава скрит, а на показ е единствено мъжкото му достойнство, еротичната моделка позира пред камера и се справя със сексуалните изпълнения далеч по-добре и от професионална порноактриса.

Миналото на Анджела е пълно с неособено добри случки. Брюнетката разкрива, че като малка й се е налагало да краде, бягала е от вкъщи и дори са я пускали за национално издирване.

"Бях проблемно дете, защото имахме семейни проблеми и ми се отразиха", казва Анджи по време на престоя си в "Къщата на инфлуенсърите".

Ташева се оказва приятелка с еротичната моделка Стефани Разсолков от "Сървайвър". За дружбата си с нея Анджела намига, че също имат тайни изпълнения. Разкрепостеността на Анджи не се свежда само до рамките на сайта за ексклузивно съдържание. Тя споделя, че е правила секс с фен от еротичната платформа Онлифенс.

Моделката е поредната хубавица, която е хваната пила или употребила наркотици зад волана.

Виж коментарите (0)

Още по темата (345):
01.07.2024 София Бобчева на режим с апарати за отслабване
01.07.2024 Тейлър Суифт се заклещи на сцената
01.07.2024 Капитонова обяви, че харчи по 100 хил. лева на месец
01.07.2024 Бившата на Башар Рахал стана майка за втори път, кой е бащата?
01.07.2024 Звезди се правят на батки, размахват пистолети
01.07.2024 Галена снимала клип от алблума си в Музея на науките във Валенсия
Още новини от Национални новини:
Горан Благоев: Св. Синод най-накрая да излезе със становище за во...
Калин Стоянов за номинацията за МВР министър: Нямам партийни прис...
Мечка стресна туристи
Ад в жегата на "Кулата"! Шофьори сигнализират за километрично зад...
Фармацевтите започват протестни действия
Д-р Галя Кондева: Няма да има забавяне на изграждането на бъдещат...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).